top of page

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? - НИЕ ИМАМЕ ОТГОВОРИ!

X

Back Pain

Болки по време на тренировката?

Не. Тренировките с уреда XBODY са напълно безболезнени и безвредни. Мускулните контракции са аналогични на изпълняване на упражнения с дъмбели. В зависимост от Вашата спортна форма натоварването може да предизвика мускулна треска. 

xpump_edited_edited.png

Може  ли да тренирам всеки ден XBODY?

Не. За да постигнете оптимален ефект от тренировките е необходимо да спазвате интервал от 48 часа между съответните занимания.

Woman Stretching

Има ли програма за изгаряне на мазнините и намаляване на килограмите?

Да. Резултатите от тренировките с XBODY са по-бързи и по-ефективни в комбинация с подходящ хранителен режим или диета. ЕМС методът води не само до намляване на теглото, но има и силно изразен антицелулитен ефект.

Electricity Plugs

Мога ли да получа токов удар по време на тренировката?

Не. Възможността да получите токов удар е нулева. Уредът XBODY използва технологии и методи, прилагани в медицинската рехабилитация, като безопасността на уреда е напълно гарантирана.

unnamed (1).jpg

Каква е разликата между  XBODY и другите ЕМС уреди?

XBODY e най-модерния ЕМС уред. За разлика от другите тренажори електродите провеждат електро импулсите с цялата си повърхност, което гарантира постоянно интензивно натоварване на мускулите. Плътно прилепналия по тялото костюм осигурява оптимален контакт с електродите.X body е уникален и със своя интерфейс, който дава възможност за персонализрани.

On the Scales

Колко време е нужно за постигане на видими резултати?

В комбинация с ефективен хранителен режим само след 10 тренировки ще постигнете видими резултати и ще почуствате своето тяло по нов впечатляващ начин.

2c13d452241375.590b2b2d26333.jpg

Какво облекло ми е необходимо, за да тренирам?

Облеклото се получава на място в Клуба, където тренирате. Включва памучен клин и тениска. При желание от ваша страна бихте могли да закупите екип и за лично ползване. За предотвърдяване на дехидратция на тялото е препоръчително приемането на течности по време на тренировка. 

Physiotherapy

Мога ли да получа мускулна треска?

Да. За разлика от стандартните упражнения, изпълнявани в фитнес залите, тренировките с XBODY активират извънредно голям брой мускулни влакна на разположените в дълбочина мускулни слоеве. За да се предпазите от   мускулната треска е препоръчително да се изпълняват разтягащи упражнения след тренировка.

Back Massage

Може ли XBODY да се ползва за рехабилитация?

Да. XBODY е основно средство за възстановяване и рехабилитация. Поради лисата на допълнително натоварване върху ставите в сравнение с тренировките с тежести ЕМС се прилага успешно след прекарни травми и опреции.

КАК РАБОТИ ЕМС

По време на традиционните силови тренировки мозъкът изпраща импулси, които стимулират мускулите да се свиват. Мускулите с по-слабо развита връзка с мозъка обаче няма да се свиват и развиват толкова бързо.

Обучението на EMS оборудване активира всички мускулни групи, укрепвайки слабата връзка на мозъчния двигателен нерв. Изпращайки електрически импулси директно към двигателните нервни окончания, можете дори да достигнете до мускулите, които не участват в ежедневната работа или по време на традиционните фитнес тренировки.

Мускулните влакна се активират по нередовен начин по време на EMS тренировка, което ви позволява да започнете процеса на интензивни тренировки от самото начало, създавайки силни и развити мускули, които изгарят повече калории, както и да включват фибри, които изискват по-голяма консумация на енергия.

X

bottom of page